Zanddonk United bestaat uit 8 personen die allen al geruime tijd in de wijk Zanddonk wonen.

We hebben elkaar "op straat" leren kennen en zijn begonnen met het organiseren van een buurtfeest. Dit was in 2006 en sindsdien zijn we een goed samenwerkend en op elkaar ingespeeld team! 

team

In 2010 deden we mee aan het Klimaat straatfeest. Het was de bedoeling om met zoveel mogelijk mensen uit je straat acties te bedenken om energie te besparen waar je punten mee kon halen. We waren ontzettend fanatiek en hebben de wedstrijd gewonnen! We kregen een heus straatfeest cadeau waar ook Gaston Starreveld , Piet Paulusma , Jim Bakkum en Burgemeester Nol Kleijngeld van de partij waren. 

In 2014 hebben we besloten een officiĆ«le Stichting te worden en met behulp van gemeente Waalwijk is dit gelukt! In 2019  bestaan we alweer 5 jaar! 

Ondertussen zitten we niet stil. We blijven mooie acties bedenken. In April 2016 is ons "kindje" Speelgoedbank Waalwijk geboren en daar zijn we ontzettend trots op!

Verder organiseren we nog vele andere leuke activiteiten die jaarlijks terugkomen. Met behulp van onze extra vrijwilligers maken we er steeds een gezellige dag van. MET en VOOR elkaar. Heeft u zelf een leuk idee? Laat het ons weten, misschien kunnen we uw idee tot uitvoering gaan brengen.

We hopen u eens te ontmoeten bij een buurtfeest , rommelmarkt , brunch of opschoondag.